ГЕРБ Русе с категорична подкрепа за нов мандат на Пламен Стоилов

17:08, 24 юни 15 / Политика 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Структурите на партия ГЕРБ в Русе са дали категоричната си подкрепа за номинацията на Пламен Стоилов за участие в местните избори и надпреварата за втори кметски мандат. Това е станало по време проведеното вчера Събрание на партията за номинация на кандидат за кмет на Община Русе. Информацията е публикувана на официалната Facebook страница на ГЕРБ - Русе. 

"В навечерието на предстоящите местни избори, общинската структура на ГЕРБ в Русе даде категоричната си подкрепа за номинацията на Пламен Стоилов за втори кметски мандат! Имаме волята да продължим реализацията на знакови за града проекти, обединени около каузата за възраждане на Русе и за утвърждаването му като град-лидер!", се казва в съобщението.

Номинацията на Пламен Стоилов не е изненада, тъй като той е считан за един от успешните кметове на ГЕРБ. Още през януари тази година русенският депутат и областен лидер на партията Пламен Нунев коментира, че ГЕРБ ще подкрепи Стоилов за втори мандат, и че кандидатурата му е "безапелационна". Самият Стоилов в интервю за Topnovini.bg в края на 2014 г. заяви, че ако програмата на екипа му бъде изпълнена, ще има пълно основание да поиска отново доверието на хората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама