18-годишен е откраднал „Мерцедес“ в Русе

12:22, 01 юли 15 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията залови крадеца, задигнал „Мерцедес А 170“ на 25 юни в Русе, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Русе. Припомняме, сигналът е подаден от собственика около 16.30 часа съкщия ден. Човекът паркирал колата си в близост до ресторант „Пинко“ и излязъл за кратко от нея, като оставил ключовете на таблото. За да сигнализира, че е спрял за малко, той оставил включени аварийните светлини. По случая беше заведено досъдебно произовдство.

В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия полицаите са установили като извършител на крупната кражба 18-годишния С.С. от село Сеслав, известен на органите на реда.

Установено е още, че той е не за пръв път краде кола. През октомври миналата година е бил заловен за същото престъпление. Тогава, на 15-о число от десетия месец на годината, в Първо РУ е постъпил сигнал за отнет автомобил, отново оставен отключен и с ключ на стартера, с включени аварийни светлини и пак на улица "Борисова" в Русе, но в района на кръстовището с бул. „Бозвели“. В този случай колата била с марка "Рено", модел "Лагуна".

Работата по разследването на престъпната дейност на С.С. продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама