Областният управител на Русе Стефко Бурджиев стана доцент

17:27, 02 юли 15 / Политика 25 1078 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Факултетният съвет на Аграрно-индустриалния факултет на РУ "Ангел Кънчев" утвърди днес избора на двама нови доценти. Това са областният управител на Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев, и доц. д-р Димитрия Илиева, бивш ръководител на Областната дирекция „Земеделие“, съобщиха от русенската алма матер.

Настоящият областен управител Стефко Бурджиев участва в конкурс на Русенския университет за академичната длъжност „доцент“ по професионално направление Общо инженерство, специалност "Системи и устройства за опазване на околната среда". С решение на факултетния съвет той вече заема академичната длъжност "доцент" в Русенския университет.

Димитрия Илиева също е утвърдена на академична длъжност "доцент" след успешно представяне в конкурс по научната специалност „Растениевъдство“.

Конкурсите за двете длъжности са обявени в началото на годината от Академичния съвет на Русенския университет. Кандидатурите са оценени положително от научно жури, а изборът им е утвърден от факултетния съвет на Аграрно-индустриалния факултет. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама