Нови директори и началници търси Община Русе

08:02, 04 юли 15 25 821 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурси за директори и началници в различни направления е обявила Община Русе, сочи справка от сайта на институцията.

Единият от постовете е за директор на "Общински младежки дом". Институцията се управляваше от Мариан Савов до края на миналата година, когато той спечели конкурса за директор на ОП "Русе Арт".

Изискванията за длъжността включват висше образование със степен "магистър", професионален опит - не по-малко от 5 години, задълбочено познаване и опит в прилагането на Кодекса на труда, Закона за държавния бюджет, Закона за счетоводството, Закона за младежта, Програма „Еразъм+“ в сектор Младеж, Национална програма за младежта на ММС, Програма на Община Русе 2011-2015г., Общински годишен план за младежта 2015г. и други нормативни актове.

"Директорът на Общински младежки дом /ОМД/ ръководи, организира, координира и контролира цялостната дейност на различните клубове, състави, форми и инициативи. Определя целите, разработва стратегиите, програмите и политиките на ОМД, като одобрява материални, човешки или финансови ресурси за изпълнението им. Управлява бюджета, контролира разходите и гарантира ефективното използване на ресурсите. Представлява ОМД пред обществени, общински, държавни и международни организации и форуми", пише оше в изискванията за длъжността.

Конкурсът включва проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания и защита на концепция за управление и развитие на ОМД през следващите 3 години и т.н.

Документите за участие се представят в срок от един месец от публикуването на обявлението за конкурса, което се е случило на 27 юни, на адрес: гр.Русе, пл. „Свобода № 6 “ - Община Русе, ІІ етаж, стая 204 отдел „Човешки ресурси “, тел. 082/ 506-665 или 506-777.

Освен това Община Русе търси и началник на отдел "Екология". Изискванията за длъжността включват степен на образование – бакалавър, професионален опит най –малко 4 години, който да е придобит в области на дейност свързана с екологията и опазването на околната среда.

Документите следва да бъдат представени лично или чрез пълномощник в десет дневен срок от публикуване на обявлението, което се е случило на 27 юли, на адрес: гр. Русе, пл. „Свобода № 6 “ - Община Русе, ІІ етаж, стая 204 - отдел „Човешки ресурси“. Задължително е представянето на оригиналите на копираните документи за сверяване от служителите определени да приемат документите.

Община Русе търси и директор на ясла номер 6 града. Изискванията включват висше образование по специалност „Медицина" на образователно-квалификационна степен „магистър", или висше образование по специалност „Медицинска сестра" или „Акушерка" на образователно-квалификационна степен „бакалавър", както и професионален опит не по-малко от 1 /една/ година.

Конкурсът включва и решаване на тест от 30 въпроса свързани с познаването и прилагането на Кодекс на труда, Закон за здравето, Закона за закрила на детето, Закон за съсловната организация на медицинските сестри,акушерките и асоциираните медицински специалисти.

Подаването на документите за участие в конкурсната процедура се извършва лично или чрез пълномощник в срок от един месец от публикуването на обявлението за конкурса, което се е случило на 2юли, на адрес гр.Русе, пл. „Свобода № 6 “ - Община Русе, ІІ етаж, стая 204, отдел „Човешки ресурси“.Задължително е представянето на оригиналите на копираните документи за сверяване от служителите определени да приемат документите. Телефони за контакти тел. 082 / 506-665 или 506-777.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама