Организират фотоконкурс „На фокус: Европейският облик на Русе“

16:58, 05 юли 15 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фотоконкурс „На фокус: Европейският облик на Русе“ организират в дунавския град. Инициативата цели да привлече вниманието към финансирани с европейски средства проекти, които допринасят за новия по-добър облик на дунавския град.

Конкурсът ще се проведе чрез Facebook страницата на МГЕРБ – Русе. Кандидатите трябва да бъдат пълнолетни, като всеки от тях може да се включи само с една своя снимка или пък със „селфи“ с обект, финансиран по европейски проект, реализиран на територията на община Русе.

От изображението трябва да става ясно, кой е заснетия обект или да бъде добавен кратък текст. Крайният срок за изпращане на снимките е 20 юли година.

Победителят, който събере най-много гласове за снимката във фейсбук, ще спечели посещение на Европейския парламент в Брюксел по покана на Мария Габриел, под чийто патронаж се провежда фотококурсът. Втора и трета награда са цифров фотоапарат и музикален плейър.

С изпращането на снимката, авторът гарантира, че тя е направена от него и предоставя на организаторите авторските права, като се съгласява да бъде публикувана и използвана за целите на конкурса – отразяване, популяризиране, обявяване на победител.

Организаторите запазват правото си да не публикуват снимки, които съдържат нецензурно съдържание или са със съмнения за авторството, както и да анулират кандидатури при съмнения за нереални гласове.

Снимките не трябва да са използвани в предишни конкурси, да не са печелили други награди и да са на посочената тема.

Участниците нямат право да публикуват клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно съдържание, което представлява посегателство върху личните или обществените права, което би могло да бъде осъдително, да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на трети страни, да поражда търсене на отговорност или да представлява нарушение на закон. Материали с комерсиално съдържание няма да се допускат.

Организаторите не носят отговорност за грешни или подвеждащи имена на фейсбук-потребители; дублиране на имена от недоброжелатели или на имейл адрес; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината; повреда на системата на сайта или фейсбук-платформата и др. Наградите няма да се заменят срещу пари или други ползи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама