Жестока катастрофа се размина без пострадали в централната част на Русе (снимки)

14:26, 07 юли 15 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без пострадали се размина жестока катастрофа между два автомобила в централната част на Русе днес, видя Topnovini.bg.

Инцидентът се е случил около 13:24 ч. на кръстовището между улиците "Чавдар войвода" и "Боримечка", потвърдиха от Областната дирекция на МВР.

"Ситроен Берлинго" със софийска регистрация се е движел по "Чавдар войвода" от Градските хали. 54-годишният шофьор сподели, че е липсвала видимост заради паркирали автомобили, изнесъл се е почти до центъра на кръстовището и не е видял движещия се по пътя с предимство /ул. "Боримечка"/ откъм бул. "Фердинанд" "Фиат Карго", с водач жена на 56 г.

Последвал е сблъсък, след който "Ситроен"-ът се е преобърнал странично и се е забил в близкия гараж.

Неспазено предимство е причина за инцидента, коментираха от Областната дирекция на МВР.

"Всяка седмица в този район стават катастрофи. Няма кръстовище, на което да няма катастрофи. Паркирали коли пречат на видимостта. Не се спазва предимство. Добре, че няма пострадал. Ами, ако имаше деца, да си играят, както си играят тук по принцип", коментира живущ в близост русенец.

"Добре, че имаше наблизо едни момчета от ВиК, които измъкнаха шофьора на "Ситроен"-а. Пожарникарите дойдоха много бързо и предотвратиха още по-сериозни последствия. Имаше много бензин разлят, който можеше да пламне или дори да се стигне до взрив. Те веднага откачиха акумулатора и заляха с пяна колата", коментира Венелин Георгиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама