Опасна дупка на Кръговото в Русе запълнена след сигнал на Topnovini.bg

18:08, 07 юли 15 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Опасна дупка се отвори на кръговото кръстовище в централната част на Русе.

Topnovini.bg получи сигнал за това от свой читател и въпросът бе отнесен до кмета на Русе Пламен Стоилов, с оглед притесненията за застрашаване на безопасността на движението в може би най-натоварения участък в града.

Управителят на общинско предприятие "Комунални дейности" Стамен Савов съобщи за Topnovini.bg, че са предприети своевременни мерки за обезопасяване на мястото.

"Аз отидох и огледах на място състоянието. Дупката най-вероятно е започнала да "работи" вчера или днес. Може да е имало някакъв дефект в настилката и просто сега да се е активирал. Няма как да има връзка със строително-ремонтните дейности на Кръговото и по довършването на "Арена Русе". Огледах обектите и там в близост до дупката не се работи. Освен това тя изглежда плитка. Въпреки това, наистина отчитаме, че създава опасност за придвижващите се там автомобили", коментира за Topnovini.bg Савов.

Той добави, че мястото е разкъртено, запълнено с фракция, трамбовано до "кота нула". Ще се изчака ден-два и ако няма ново улягане, ще се положи асфалт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама