Цветанов: Това, което се случва в Русе през последните години е благодарение на целия екип на Пламен

08:27, 24 юли 15 / Политика 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Няма колебание около определяне на името на нашия кандидат за кмет на Русе". Това заяви по време на откриването на "Булстрад Арена" председателят на парламентарната група и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Пламен Стоилов е най-достойният и най-успешният кмет. Това, което се случва в Русе през последните години е благодарение целия екип на Пламен. Това е кметът, който Русе трябва отново да избере, за да може той да очертае по-добрите перспективи за Русе и Русе да стане генератор за развитието на региона. Затова и той е получил пълната подкрепа от всички общински организации", коментира още Цветанов.

Припомняме, че структурите на партия ГЕРБ в Русе дадоха категоричната си подкрепа за номинацията на Пламен Стоилов за участие в местните избори и надпреварата за втори кметски мандат. Още през януари тази година русенският депутат и областен лидер на партията Пламен Нунев коментира, че ГЕРБ ще подкрепи Стоилов за втори мандат, и че кандидатурата му е "безапелационна". Самият Стоилов в интервю за Topnovini.bg в края на 2014 г. заяви, че ако програмата на екипа му бъде изпълнена, ще има пълно основание да поиска отново доверието на хората.

Наред с кмета Стоилов, зам.-председателят на ПП ГЕРБ не пропусна да похвали и работата на депутатите от 19-ти МИР - Русе от своята партия.

"Това е силата на ГЕРБ, че има едно разнообразие от способни и знаещи хора, които в момента представляват ГЕРБ, участват в местното управление, изпълнителната и законодателна власт", каза още Цветан Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама