"Червени" депутати и Орешарски имат заслуги за завършването на залата в Русе, припомнят от БСП

12:31, 24 юли 15 / Политика 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера вечерта в централата на БСП в Русе се е състояла среща на представители на общинското ръководство на партията с бившия премиер Пламен Орешарски и ексдепутата от левицата Таню Киряков. Тя е свързана с откриването на новата спортна зала и с приноса на кабинета Орешарски за нейното изграждане, съобщиха днес от централата на "червените" в крайдунавския град.

"Бившият министър-председател с усмивка сподели как русенските депутати Таню Киряков, Екатерина Заякова и Добрин Данев са го притискали час по-скоро да бъде отпусната държавната финансова помощ в размер на 9 милиона лева, с които Община Русе да изкупи подземните гаражи, а средствата да отидат за довършването на залата", споделиха още от БСП.

Председателят на Общинския съвет на БСП Божидар Йотов е "изразил благодарността на русенци към правителството, която позволи новата зала да бъде вече факт".

Припомняме, че и по време на официалното откриване на "Булстрад Арена" инвеститорите в лицето на Пламен Бобоков не пропуснаха да напомнят за заслугата на предходното правителство за довършването на съоръжението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама