Бивш футболист на "Дунав" си осигури трансфер в Англия

10:17, 27 юли 15 / Спорт 25 928 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бившият футболист на "Дунав" Александър Маринов ще играе в английския "Феваршъм Страйк Форс" през новия сезон. Това съобщи самият той за Topnovini.bg.

Маринов, който освен в Русе, игра за "Сливен" в "Б" група, "Две могили" и "Кубрат" в третото ниво на родния футбол, е решил да пробва късмета си в Англия преди 2 месеца. Успял е да се устрои и да си намери работа. Междувременно се е запознал с юношата на ЦСКА Радослав Давидов, който му предлага да се пробва в местния отбор.

През новия сезон, който стартира на 1 август, "Феваршъм Страйк Форс" ще е в най-високото ниво на лигата на местното графство Кент - Kent County Football League.

"Вече една седмица тренирам с този отбор. През уикенда направих и дебют в контрола срещу "Кентърбъри Сити". Оказа се, че това е един вид местно дерби, тъй като те са от близкия едноименен град. Играх 35 мин. през второто полувреме на позицията, на която съм по принцип - десен бек. Влязох при 2:1 за "Кентърбъри Сити" и стигнахме до 2:2. След мача треньорът ми каза, че ще разчита на мен и ме иска на тренировка във вторник", сподели за Topnovini.bg Александър Маринов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама