67-годишна жена е в тежко състояние след катастрофа в Копривец

12:26, 27 юли 15 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
67-годишна жена е в тежко състояние след поредния пътен инцидент в Русенско. Катастрофата е станала в петък следобед, съобщават от Областната дирекция на МВР. Тя е откарана в русенската болница с опасност за живота. 

На 24 юли, около 15.10 часа, е получен сигнал за ПТП в. Копривец. При пристигане екипа на полицията е установил, че мотопед "Кийуей Суон 50", управляван от Н.А. 67 години от с. Копривец се е движил по ул. "Възраждане" в посока от Попово.

Водачката Н.А. е предприела маневра завиване в ляво и се е ударила в страничната дясна част на изпреварващият я от ляво товарен автомобил "Скания" и управляван от И.С. на 27 години. Произшествието е настъпило на прав пътен участък в светлата част на денонощието, при ясно време и суха пътна настилка.

Вследствие на настъпилото ПТП Н.А. е получила тежка черепно- мозъчна травма. Тя е откарана в МБАЛ- Русе с опасност за живота. Алкохолната проба на водачът И.С. е отрицателна. Причините за инцидента се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама