Съратничка на Бисер Миланов иска да отговаря за екологията в Община Русе

18:18, 27 юли 15 25 490 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гинка Танкова е била сред кандидатите за поста началник на отдел "Екология" към дирекция "Екология и транспорт" в Община Русе. Това стана ясно след публикуването на резултатите от конкурса за длъжността на сайта на местната администрация.

Танкова бе част от Национално движение "Свобода" и заедно с лидерите му Йордан Бонев и Бисер Миланов, известен с прякора "Петното" участва в редица протести и контрапротести в Русе и София. Преди година тя бе осъдена по дело за клевета от арх. Симеон Рангелов. Междувременно Танкова кандидатства неуспешно и за омбудсман на Община Русе.

Общо 3 кандидати са били допуснати до конкурса - Елена Красимирова Иванова, Шенел Абилова Хасанова и Гинка Димитрова Танкова.

Те са реашвали тест в рамките на 45 мин.

Единствено Шенел Хасанова го е решила успешно с 28 точки и е била допусната до интервюто, проведено от конкурсната комисия с председател зам.-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и членове Георги Игнатов, директор на дирекция "Екология и транспорт", Райна Томова, главен юрисконсулт в отдел "ПНО" и Маргарита Нунев, началник отдел "Човешки ресурси".

194 точки е окончателният общ резултат, който е дала комисията на класираната на първо място Хасанова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама