Стърнище горя в Могилино

12:22, 28 юли 15 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вчера по обед екип от Първа РСПБЗН– Русе е изпратен на сигнал за дим от мазе в бл. "Афродита". При пристигане на екипа се установи, че са горели отпадни хартии и листа попаднали в шахта тип английски двор. Причината за пожара е изхвърлена не загасена цигара, съобщават от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”.

Също вчера по обед служителите от РСПБЗН- Две могили са били изпратени на сигнал за запалено стърнище в с. Могилино. При пристигането на екипа се установява, че гори стърнище на площ от около 130 декара. Собственика е заоравал горящата ивица с два трактора. Причината за пожара е небрежност с открит огън.

На 27 юли, от 21,20 часа, екип от Втора РСПБЗН– Русе е изпратен на сигнал за запалени сухи треви на междинен път между Мартен и Николово. При пристигане на екипа са горели 3 кв.м. сухи треви. Причината за пожара е палене на огън.

Също вчера вечерта екип от Втора РСПБЗН– Русе беше изпратен на сигнал за запалени отпадъци в пластмасов контейнер на ул.”Околчица”. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. От 23:48 часа екип от РСПБЗН– Бяла е изпратен на сигнал за запалени отпадъци в пластмасов контейнер на ул."Цар Освободител". Отново причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама