Искрен Веселинов е кандидатът на Патриотичния фронт за кмет на Русе

12:11, 02 авг 15 / Политика 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Искрен Веселинов е кандидатът на Патриотичния фронт за кмет на Община Русе. Това беше обявено днес пред Паметника на Свободата в града. Преди това, в чест на 112-та годишнина от Илинденско- Преображенското въстание, Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО в Русе, почетоха паметта на героите с панихида в църквата ,,Света Троица” и поднесоха венец и цветя пред Паметника на Свободата.

"Благодаря за тази номинация. Трябва да ви кажа, че дълго време размишлявах за нея. Знаете, че имам своите ангажименти в Народното събрание и в ръководството на ВМРО. Голяма част от задачите, които си поставихме все още предстоят да ги изпълним. Разбира се постигнатото не е малко.

Това, което ме накара да приема тази покана и да се включа в борбата за кметския стол- от месеци мои приятели, познати, представители на бизнеза, на културата и кой ли не в този град изказват твърдението, че ако ние не участваме в битката за кметския стол, играта е предрешена, играта е нагласена, че много от играчите по терена симулират и всъщност всички подкрепят статуквото, което съществува в момента.

Аз мисля, че ние дължим на русенци една истинска и честна игра. Дължим им честно управление и мисля, че на Патриотичния фронт може да се заложи, защото ние играем за победа, за нищо друго", каза Искрен Веселинов. Официалното му представяне, както и формулата за участие в изборите ще бъдат обявени по- късно през месец август.    

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама