Автокрадец от Русенско отива в затвора

06:16, 06 авг 15 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-годишен мъж отива в затвора след като откраднал кола. Престъплението е извършено на 10 декември 2011 година в Глоджево. Мъжът си харесал чуждо БМВ и тъй като нямал разрешението на собственика, разбил колата и я подкарал.

Подробности по случая не се споменават в споразумението, което той сключил с прокуратурата, но в него все пак е посочено, че след известно време крадецът изоставил колата без надзор.

За извършеното той бил изправен на подсъдимата скамейка, а в документа, който подписал заедно с държавното обвинение, е договорено наказание от 11 месеца. Тях автокрадецът ще прекара в затвор от закрит тип, при първоначален строг режим. Ефективната присъда срещу него била произнесена, тъй като вече бил осъждан. От нея все пак е приспаднато времето, през което той бил задържан.

Въпреки че извършил престъплението отдавна, мъжът се оказал в ареста на 10 юли 2015 година, където останал до 13-то число на същия месец и то след издаване на Европейска заповед за арест, в изпълнение на която бил задържан.

Освен че отива в затвора, той ще трябва да покрие разноските по делото, направени за експертизи – общо 521,97 лева. Одобреното съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама