Септември в Русенско започва със слънчево време и до 36 градуса

07:12, 01 сеп 15 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С високи температури и горещо време започва месец септември в Русе и региона. Обявен е жълт код, като се очаква максималаната температура в следобедните часове да достигне 36 градуса, сочат прогнозите за днес, 1 септември.

Път ІІ-51 Бяла- Попово между км 0+858 до км 0+908 /в чертите на гр. Бяла/ – ограничава се движението на тежкотоварни автомобили с тегло над 10 т, съобщават от АПИ.

Обходен маршрут: път ІІІ-5101 (Бяла-Попово)- Пет кладенци- Борово; път ІІ-51 Бяла-Копривец- Водица-Попово /при кръгово кръстовище/ – затворен за движение на МПС в двете посоки от км 0+000 до км 0+300 в урбанизираната територия на гр. Бяла във връзка с изграждане на проект „Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в град Бяла.

Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. За автомобили със специален режим на движение /спешна медицинска помощ, пожарна, МВР/ ще се осигурява пропускателен режим в затворения участък.

Обходен маршрут: за гр. Бяла-посока гр. Русе кръстовище при км 44+800 с път ІІІ-5101 през гр. Борово за гр. Бяла по ул. ”Васил Левски” - кръстовище с път ІІ-51 Бяла- Копривец- Водица- Попово и обратно;

Път ІІІ-202 Русе- Щръклево- Нисово- Кацелово при км 36+945 – аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом, ограничение за движение на автомобили с обща маса над 10 т, като дясната лента е затворена за движение и е въведен пропускателен режим по лявата лента за движение, съобщават още от АПИ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама