Националният тим до 21 г. се подготвя в Русе за квалификацията с Румъния /снимки/

11:44, 01 сеп 15 / Спорт 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националният състав по футбол на България до 21 години е на лагер в Русе преди двубоя с Румъния. Подготовката на тима в града преди срещата е четири дни. Тази сутрин беше първото за деня тренировъчно занимание на отбора, а второто е от 18:30 часа.

"От вчерашното занимание нямаме никакви проблеми, имаме проблеми от преди това, хора, които имаха леки болежки, днес ще влязат за първи път в тренировъчния процес. Надявам се да няма усложнения от това, което е било преди. Иначе абсолютно всички вече са възстановени, здрави и готови за тренировки и за мача.

Доволни сме от условията в Русе- хотелската част, тренировъчната база, не бях идвал тук от 1998-ма година на стадиона на "Аристон", тогава отборът се казваше "Локомотив", много по- добре изглежда терена и бих казал, че е в много добро състояние", каза селекционерът на младежкия национален отбор до 21 г. Антони Здравков.

Националите ще се подготвят в продължение на четири дни в Русе, след което на 3 септември ще заминат за Румъния, където на 4 септември от 19:45 часа на стадион „Транс– Сил“ в Търгу Муреш е европейската квалификация с Румъния. Всички тренировъчни занимания се провеждат на стадиона на „Аристон“.

Съставът на България U21: вратари: Георги Китанов (Черно море), Красимир Костов (Пирин Благоевград), защитници: Стефан Велков (Славия), Христо Попадийн (Лудогорец), Радослав Терзиев (Ботев Пд), Живко Хаджиев (Нефтохимик 1962), Пламен Гълъбов (Литекс), Мики Орачев (Левски);

Полузащитници:Никола Колев (Литекс), Борислав Цонев (Левски), Радослав Цонев (Левски), Милен Гамаков (Ботев Пд), Янис Карабельов (Славия), Александър Василев (Лудогорец), Антонио Вутов (Козенца Калчо, Ит), Владислав Семерджиев (Славия), Георг Илиев (Болтън, Анг); нападатели: Кирил Десподов (Литекс), Георги Минчев (Литекс), Цветелин Чунчуков (Лудогорец). 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама