"Ауди" се заби в дърво, собственикът с 1.35 промила и счупени ребра отрича да го е карал

11:50, 01 сеп 15 25 260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През денонощето са регистрирани 15 пътни инцидента на територията на Областната дирекция на МВР в Русе. В един от случаите е пострадал тежко един човек, съобщиха от полицейската пресслужба в крайдунавския град.

Около 2:40 ч. след полунощ на 31 август, в РУ-Сливо поле е получен сигнал за настъпило ПТП на третокласния път между Сливо поле и Кубрат, в района между с. Борисово и с. Стамболово.

На място изпратените служители на РУ-Сливо поле установяват, че на разстояние 6 км. от с. Борисово в посока с. Стамболово, лек автомобил "Ауди А 4" с русенска регистрация е напуснал пътното платно вляво на движението и се е ударил в крайпътно дърво. Автомобилът е бил с включени аварийни светлини, в заключено положение, без водач и пътници в него.

От направени справки полицаите установяват, че колата е собстваност на Н.П. на 38 г. от Русе, когото по-късно откриват в русенската болница.

Той постъпил за лечение с натъртване в областта на гърдите - 5 счупени ребра и охлузни рани, и алкохол 1.35 промила.

Пред служители на Второ РУ 38-годишният мъж е отрекъл да е управлявал собствения си автомобил. Работата по изясняване на случая продължава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама