Русенски представители участват във видеоконференция между България и Румъния

06:47, 06 окт 15 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българо- румънски бизнес форум чрез видеоконферентна връзка е следващото демонстрационно събитие по проект „Заедно в реално време”, което ще се състои днес, 6 октомври, от 10 часа.

Поканени са да участват представители на сектора на хранително- вкусовата промишленост от областите Русе и Враца и румънските окръзи Крайова и Кълъраш. Участниците ще представят възможностите на своите фирми, ще дискутират идеи за съвместна работа, обмен, общи проекти и други аспекти от взаимен интерес.

Участниците ще се намират в следните видеоконферентни центрове, създадени по проекта: Видеоконферентен център към Русенска търговско- индустриална камара, Видеоконферентен център към Търговско-промишлена палата - Враца, Видеоконферентен център към Румънската асоциация за трансфер на технологии и иновации - Крайова, Видеоконферентен център към Търговско-индустриална и земеделска камара – Кълъраш.

Проект „Заедно в реално време” се изпълняван от Русенската търговско-индустриална камара с партньори Сдружение „Общество „Идеин”, Търговско-промишлена палата - Враца, Румънска асоциация за трансфер на технологии и иновации – Крайова, Търговско-индустриална и земеделска камара – Кълъраш. Проектът се финансира от Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007-2013.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама