Връщат Русе в ерата на суинга

08:34, 10 окт 15 / Култура 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уникално винтидж парти ще се състои в Русе днес. Всички любители на суинг танците от града събират в "Station Hall" от клуб "Rock Stars".

"Поводът е дипломирането на танцьорите от курсовете по "Чарлстон" и "Линди хоп". Те ще представят своя програма, потготвена за вечерта, а ние ще ви изненадаме с интересни и забавни танцови предизвикателства", обещават организаторите.

Специален гост на вечерта ще бъде Десислава Андонова от Sentimental swingers. Тя ще се грижи затова да върне всички присъстващи към златните години на сунга и зората на рокендрола, а в края на вечерта присъстващите ще навлязат и във винтидж манията на нашето съвремие, наречена електро суинг.

"Ще ви върнем в 1950 г., когато след края на Втората Световна Война в Европа и САЩ са имали една единствена цел...да празнуват! Когато многобройните балове и партита са били изпълнени с все още много популярния суинг, весели мъже и жени, щастливи хора, много танци и пищни декорации! Обещаваме ви много забавление, хубави емоции и страхотна музика. При едно условие - винтидж дрес кодът е задължителен! Вадете смело роклите на точки, карираните ризи, слагайте тирантите и папийонкие. Приемат се и тематични облекла във войнишка или моряшка униформа, като медицински сестри, полицаи, стюардеси. Разбира се, ще се допускат и цивилни! Заповядайте с най-широките си усмивки, готови за много танци. Партито започва в 23 ч.", зоват още организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама