"Дунав 8806" продаде 210 билета за първия си евромач за по-малко от час

15:11, 13 окт 15 / Спорт 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
210 билета бяха продадени за първия мач на "Дунав 8806" в турнира за Еврокупата на ФИБА.

Единственият български представител в най-престижните надпревари на "Стария континент" по баскетбол при жените подновява евроучастието си на 29 октомври с гостуване на отбора на "Истанбулския университет".

Първото домакинство пък е срещу шведския елитен тим на "Люлео" и е предвидено за 5 ноември от 18 ч. в новата перла на Русе "БУЛСТРАД АРЕНА".

Билетите за двубоя вече започнаха да се продават. Стартът на кампанията бе обявен на Гала вечерта на "ВИП Клуб Дунав 8806", която се проведе в коктейлната зала на "Канев център Русенски университет" на 12 октомври вечерта. Събитието по традиция събира елита на Русе преди началото на баскетболния сезон, доказвайки за пореден път, че бизнесът и спортът носят само успехи, когато са заедно.

Гала вечерта предложи немалко изненади на присъстващите, сред които блестяха и златните момичета на Русе от представителния дамски баскетболен клуб. Стартът на продажбата на билети за тазгодишните им евромачове бе обявен от Борислав Велков, един от мениджърите на "БУЛСТРАД АРЕНА", която ще е техен домакин.

За по-малко от час Над 20 фирми се включиха в негласно съревнование, в което за първенците имаше и специални подаръци. Един от основните спонсори на клуба "Тива Ком", който има и представител в клубното ръководство в лицето на Иван Иванов, демонстрира и социалния си ангажимент, закупувайки 23 билета за свои служители. 22 билета закупи фирма "Строител", а Дентално студио "Д-р Димитрови" - 21 пропуска. С това те заслужиха и оригинални баскетболни топки с автографите на всички момичета от отбора. Наред с това по традиция част от основните членове на "ВИП Клуб "Дунав 8806" представиха дейността си, обменяйки нови идеи за развитие в различни сфери. Това спомогна и за разширяването на "ВИП Клуб"-а, който се увеличи с още 7 нови члена.

От клуба съобщиха още, че с наближаването на старта на новата кампания на "сините феи" в родния шампионат започва и продажбата на абонаментни карти. Те са с цени 80 лв. и 100 лв. и ще позволят посещението на всички мачове в Русе от "Държавното първенство" през редовния сезон 2015/2016. Всеки желаещ може да се снабди с карта на 13, 14, 15 и 16 октомври след 17 ч. в зала "Дунав". За повече информация - Димитър Петров, тел. 0878 548 806. Момичетата на Георги Божков започват защитата на шампионската си титла на 17 октомври, събота, от 18 ч. в залата в русенския квартал "Здравец" срещу възродения тим на "Берое" Стара Загора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама