Разкриха 17-годишен, откраднал телефона на млада жена в Русе

11:06, 25 ное 15 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаите от Второ РУ са установили извършител на грабеж, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 3 ноември, около 16:25 часа, на тел. 112 е получен сигнал от 21-годишна жена, че докато се е движела по ул. Братя Обретенови в Русе и е слушала музика на телефона си е застигната от непознат мъж, в района пред музея на транспорта, който й е отнел телефонния апарат (I phone 6).

Непознатият го издърпал от задния ляв джоб на панталона й, тя успяла да хване кабела на слушалките, но той ги издърпал и тях и побягнал в посока към болницата. Според потърпевшата, извършителят бил мургав мъж, висок около 175 см., с продълговато лице, гладко обръснат, с нормално телосложение, облечен в тъмно зелен суитчър, с поставена качулка на главата и с тъмни панталони.

Нанесената щета е заявена от тъжителката за около 1300 лв. Случаят е документиран, заведено е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. От проведените оперативноиздирвателни мероприятия разследващите са установили данни, че извършител на посегателството е непълнолетен русенец на 17 години. Работата по случая продължава, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама