Русенският Младежки дом се включи в международно обучение за младежка мобилност

14:45, 30 ное 15 25 246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общински младежки дом - Русе взе участие в международен тренинг курс за оценяване и повишаване качеството на проектите за младежка мобилност, съобщава Община Русе.

Валентина Цонева - младежки работник  от ОМД - Русе е била избрана от Националната агенция на Република България на Европейската комисия  по програма „Еразъм+” на Европейския съюз, да участва като представител в ежегодният обобщителен тренинг „Advance Training on Quality – ATOQ“. Тази година той се проведе от 24 до 29 ноември в гр. Скопие – Македония. В него са взели участие представители на 13 европейски държави – България, Унгария, Белгия, Финландия, Англия, Литва, Холандия, Полша, Италия, Испания, Турция, Македония и Босна и Херцеговина. В продължение на една седмица участниците са изучавали нови техники и методи за подобряване качеството на изпълнение на младежката мобилност. 

Общински младежки дом - Русе е организатор и съорганизатор с дългогодишна практика на проекти за мобилност на интернационално ниво, като през годините е бил домакин и участник на многобройни проекти от Европа и Северна Африка. Всички те са високооценени спрямо качеството от Националната агенция по програма „Еразъм+”. Това е и причината именно ОМД – Русе да има честта да даде професионалното си мнение и изпрати експерт – младежки дейности за ползотворно участие в това международно обсъждане. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама