"Фенове срещу насилието" идват в Русе

13:14, 16 яну 16 / Спорт 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Международен проект "Фенове срещу насилието", в който участва Българската федерация по баскетбол, ще събере в Русе феновете на различни отбори от родните първенства. Срещата ще бъде в края на следващата седмица.

Преди това днес и утре се провежда конференция в Ботевград. В нея се включват фенове от Варна, Ямбол, Самоков, Ботевград, Троян, Правец, както и Десислава Борисова, Николай Панайотов и Владимир Славов от Русе. Тримата са сред най-верните фенове на "Дунав 8806" и почти не пропускат мач на любимия отбор независимо къде. В конференцията в Ботевград участват още представители на клубове от НБЛ, БФБ, Община Ботевград и органи на реда. След това всички заедно ще могат да гледат срещата от 15-ти кръг на НБЛ VIVACOM между Балкан и Черно море Порт Варна.

На срещата ще бъдат обявени резултатите от национален доклад, който ще установи сегашното състояние на агресията сред феновете в страната. Проучването е изготвено, след като бях проведени 750 анкети от феновете в цялата страна и интервюта с фен лидери и представителите на клубовете в НБЛ VIVACOM.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама