Мъж е загинал след катастрофа в Русенско (обновена)

10:21, 20 яну 16 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изтеклото денонощие на територията на областта са регистрирани 20 пътнотранспортни инцидента, с двама леко ранени и един тежко пострадал човек, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

Вчера около 13:30 часа в РУ-Бяла е получен сигнал за ПТП в село Ботров, при което товарен автомобил е блъснал каруца. Мъжът, управлявал каруцата, е откаран в болницата с травми, където по-късно е починал.

Изпратените на място служители на РУ – Бяла са изяснили, че товарен автомобил "Пежо Експерт" с великотърновска регистрация, управляван от И.И. на 22 г., при заледена пътна настилка се е движел по ул. Г. Димитров в село Ботров и е ударил излезлия отдясно на платното за движение впрегнат в каруца кон.

Вследствие на удара конят е паднал върху мъжа, който го е водил - А.М. на 49 г. Раненият е бил приет в интензивното отделение на МБАЛ – Русе в тежко състояние с опасност за живота - с фрактури на ребра, лопатка, лакът, таз, контузии на бял дроб, глава и корем. По-късно от лечебното заведение уточниха, че лекарите не са успели да се преборят за живота му, като отказаха повече подробности по случая, тъй като той е вече предмет на досъдебното производство.

Пробата за алкохол на водача на товарния автомобил е била отрицателна. Причините за ПТП се изясняват. Образувано е досъдебно производство, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама