Гледки от Русе и схватки на тепиха рекламират Европейското по борба до 23 г. (видео)

15:26, 08 фев 16 / Спорт 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гледки към някои от емблематичните места и сгради в Русе и схватки от тепиха рекламират Европейското първенство по борба за младежи и девойки до 23 г.

Шампионатът на "Стария континент" ще се проведе от 29 март до 3 април в зала "Булстрад Арена" в крайдунавския град. По този повод от Българската федерация по борба наравиха клип, който от днес се разпространява свободно в платформата за видео споделяне YouTube.

В рекламата са включени запомнящи се кадри, заснети с дрон, включващи централната част на Русе с Паметника на Свободата, Доходното здание и част от фонтаните, крайбрежието на река Дунав, първия мост свързващ България и Румъния и др.

Във видеото е показано и съоръжението, което ще приеме схватките между най-добрите борци в свободния и класическия стил при младежите и девойките до 23 години в Европа.

Наред с това главен герой е и родената в Мъдрево Тайбе Юсеин, която е една от големите родни надежди в борбата. Припомняме, че те направи първите си стъпки и учи основите на този спорт именно в Русе под ръководството на Сава Семков.

Шампионатът на "Стария континент" по борба за младежи и девойки до 23 г. е част и от календара на Русе, по случай на тазгодишната му програма като "Европейски град на спорта", която предстои да бъде официално представена през този месец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама