Обраха мъж в русенската болница, "експресно" изтеглиха пари от картите

12:18, 09 фев 16 25 253 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж е сигнализирал в полицията, че му е извършена кражба, вероятно в болницата в Русе, а освен това от откраднатите му банкови карти са изтеглени пари, съобщават от Областната дирекция на МВР. Престъплението разследват служители от Второ РУ.

Мъжът разказал пред разследващите, че на 8 февруари, около 10:45 часа, посетил хирургичния блок на МБАЛ - Русе, на ул. Независимост, за да вземе сина си, който бил настанен там. До съответния етаж и обратно първо той сам, а след това и със сина си, пътували с асансьора, като и при двата случая, в него имало много хора.

Така когато излязъл и стигнал до колата си мъжът установил, че ципът на чантичката, която носел през рамо, бил отворен, а от вътре липсвало портмонето му. По негови данни в портмонето имало около 18 лева, документи и 3 банкови карти с листчета, на които били изписани кодевете за тях.

Мъжът отишъл в банките, за да съобщи за кражбата на картите и за да блокират сметките му, но се е оказало, че преди да успее да направи това от банкомати вече са изтеглени суми – 100, 30 и 400 лева. Случаят е документиран във Второ РУ, започнато е разследване като е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама