Хванаха серийни крадци в Дряновец

12:34, 09 фев 16 25 534 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Беленската полиция е установила трима, които са уличени за кражби в село Дряновец, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. Както ви информирахме, в РУ Бяла е постъпил сигнал за кражба от частен имот в с. Дряновец, извършена на 4 срещу 5 февруари тази година, при която са отнети 150 кг. царевица и 10 бали люцерна.

По случая се води досъдебно производство. В процеса на предприетите оперативно- издирвателни мероприятия беленските полицаи са уличили като извършители 20-годишния П.А., 18-годишния М.А. и Б.А. на 24 г. За тях служителите на реда са установили още, че са реализирали и други кражби в село Дряновец.

Едната заявена на 25 януари, при която са изчезнали 40 бали с люцерна и 6 кокошки; както и още едно престъпление в селото от октомври миналата година, при което от частен дом са отнети 50 бали люцерна, седалки от автомобил, хидравличен крик, компресор за помпене на гуми.

В последния случай в съучастие с тримата са уличени и още две лица на 17 и 14 години. Разследващите продължават работата по случаите, съобщават още от Областната дирекция на МВР- Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама