Разкриха 41-годишен сериен крадец в Русе

12:55, 09 фев 16 25 277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицаите от Първо РУ са установили извършителя на домовата кражба на ул. Бузлуджа, за която е сигнализирано преди няколко дни, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На 4 февруари в Първо РУ е постъпил сигнал, че около 00:30 ч. на същата дата, след взломяване на прозорец е проникнато в жилището и е отнета сумата от 450 лв. и мобилен телефон.

По случая започна разследване и в хода на проведените оперативно- издирвателни мероприятия за установяване на автора на престъплението, полицаите от Първо РУ са събрали данни, че извършител на кражбата е познайник на правораздавателните институции – А.М. на 41 г. от Русе. Работата по случая продължава.

Служителите от Първо РУ са изяснили още, че въпросното деяние не е било единствената проява на техния познайник А.М. Оказало се е, че събраните от тях данни го сочат и като автор на друга домова кражба от края на януари.

Тогава, на 27 януари около 03:30 часа, е проникнато в къща на ул. Васил Петлешков в Русе, през врата откъм задната част, водеща към кухнята. Стопаните са заявили, че от дома са изчезнали телевизор, козметика и дрехи на обща стойност около 500 лв. Работата по изясняване на престъпната дейност на лицето продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама