Uriah Heep идват в Русе на 7 май (обновена + видео)

14:40, 10 фев 16 / Култура 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рок легендите от Uriah Heep ще гостуват в Русе, стана ясно днес. Концертът им ще бъде на 7 май, събота, от 20 ч. в "Булстрад Арена".

Това съобщиха днес кметът на крайдунавския град Пламен Стоилов и единият от мениджърите на " Арената" Борислав Велков.

Групата ще бъде водена от един от основателите си - китаристът и вокалист Мик Бокс. Според официалния сайт на бандата, на който все още липсва датата за изявата им в Русе, към днешна дата тя включва още Бърни Шоу - вокали, Фил Ланзън - клавирни, Ръсел Гилбрук - барабани, Дейви Римър - бас. Те ще пристигнат със солидно сценично оборудване, достойно за зала "Булстрад Арена", коментира Велков.

По думите му, продажбата на билети за концерта ще започне до дни, като тези пред сцената ще бъдат на символична цена от 15 лв. Седящите места ще бъдат на цена около 30-40 лв., предвижда се и VIP-зона. 

Изявата на легендарната група ще е своеобразен финал на богатата програма за празника на Русе - 6 май, уточни Стоилов. Той загатна, че за самия празничен ден са подготвени още приятни изненади за русенци и гостите на града.

От своя страна Велков коментира още, че се очаква 2016 да е изключително наситена на събития в "Булстрад Арена", като само до този момент вече са договорени над 20 прояви. Очакват се сериозен ръст както на събитията, така и на посетителите, като кметът Пламен Стоилов коментира, че при разговори с хотелиери в региона те дори са изразили опасение, че няма да успеят да отговорят на всички изисквания и изобщо на наплива на гости в града. 

Амбициите са през годината да бъдат реализирани както концерти, така и множество спортни събития. "Искаме Русе да се утвърди като център на музиката, спорта, и събитията изобщо, и зала "Булстрад Арена" е стратегически инструмент това да се случи", коментира още Стоилов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама