Искрен Веселинов: За пореден път се потвърждава тезата, че КТБ не е била случайна банка

16:59, 10 фев 16 / Политика 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Списъците, които излязоха през вчерашния ден, са достояние на обществеността като резултат именно на комисията, и те за пореден път доказват, че КТБ не е била случайна банка". Това заяви за Topnovini.bg русенският депутат Искрен Веселинов (Патриотичен фронт), който е и член на Временната анкетна комисия за проверка на фактите и обстоятелствата, свързани с действията на държавни органи и институции, които е следвало да упражнят контрол и противодействат на източването на Корпоративна търговска банка в периода 2009 – 2014 г.

По думите му, бурният растеж на банката не е случаен, както не са случайни и имената на всички политици и заемащите държавни длъжности, попаднали в доклада на комисията. Веселинов коментира още, че не е имал възможност да се запознае в подробности списъците с имена, публикувани вчера, но според него всеки може сам да си направи изводите от доклада и публикуваните имена. 

Той заяви, че работата на Комисията вече е приключила, докладът е предаден в Парламента и от там нататък следва останалите органи да продължат работа по случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама