Волейболният "Дунав" с важен двубой срещу "Ботев" в Луковит

07:26, 12 фев 16 / Спорт 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В събота, 13 февруари, съставът на "Дунав" гостува на "Ботев" Луковит. Срещата е от 13 кръг на първенството във Висшата волейболна лига. Днес от 17:00 часа е последната тренировка на русенския тим преди мача. В "Дунав" няма проблеми с болни и контузени състезатели. Отборът отпътува за Луковит в събота по обед.

"Дунав" е на пето място във временното класиране, а "Ботев" е трети. В първата среща между двата състава през сезона в Русе домакините се наложиха с 3:1 гейма. "Възлов мач за място в челото на класирането. "Ботев" е в много добра форма. Потвърди го и факта, че отстраниха "Славия" от турнира за Купата на България.

Ще бъде труден и тежък двубой. Надявам се да спрем негативната си серия при срещите в Луковит и да се поздравим с успех, който ще увеличи максимално шансовете ни за класиране в плейофната фаза на шампионата. Трябва да наложим своя стил на игра и да се представим силно, както във Варна. Надявам се паузата, която имахме в първенството да не се отрази на формата ни", каза играещият старши треньор на "Дунав" Красимир Миронов.

 Другите двубои от 13 кръг на шампионата във втория ешелон при мъжете са: "Черно море"- "Звездец", "Град"- "Славия" и "Изгрев"- "Академик".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама