Стартира Jilo.bg – най-новият сайт на България

11:39, 17 фев 16 25 2164 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Само важните новини и голяма доза забавление. Това ще откриете в най-новия сайт на България Jilo.bg, който стартира днес.

Jilo.bg е медиен проект на „Топ Новини“ ЕООД, разработван в продължение на повече от една година. Това е медия от ново поколение, в която освен актуална информация от страната и света, ще намерите полезно, любопитно и развлекателно съдържание.

Jilo.bg е съобразен с динамиката в интернет. Съдържанието му включва текстове, снимки и видеа, разпространявани не само от пресцентровете на партии и институции, но и от потребителите на Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+.

Иновативният дизайн на Jilo.bg превръща читателите в редактори. Съдържанието на сайта се подрежда не според приоритетите на редакционния екип, а от специален алгоритъм, който следи четенията, споделянията, лайковете и коментарите на читателите в сайта и в социалните мрежи.

Още преди старта на сайта, страницата на Jilo.bg във Фейсбук има над 7 хил. харесвания. Освен линкове към публикации тя включва и бонус съдържание за най-верните почитатели на най-новата медия в България. Вие също може да се присъедините към групата на Jilo.bg във Facebook от ТУК или да следите сайта в Twitter от ТУК.

Ако искате да не пропускате нищо от новия сайт ви съветваме да запазите отметка към Jilo.bg – сайтът за новини и забавление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама