Спипаха пиян и неправоспособен водач на "Ауди" през нощта в Бяла

13:16, 07 мар 16 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 5 март, около 00:30 часа, в Бяла, на ул. Стефан Стамболов, екип на РУ – Бяла е спрял за проверка лек автомобил «Ауди А3», управляван от М.Н. на 25 г. от с. Ботров, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. При полицейските действия се установява, че водачът е неправоспособен и управлява след употреба на алкохол.

Проверката с техническо средство е отчела 1.22 промила алкохол в издишания въздух от водача. Съставен му е акт и му е издаден талон за медицинско изследване. Той е отказал да даде кръвна проба. По случая срещу 25-годишния е започнато бързо производство.

На 6 март, около 10:00 часа, във Ветово, на ул. Съединение, пред заведение, полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил "БМВ 525" с водач А.С. на 24 г. При проверката водачът не е представил свидетелство за управление на МПС и от последвала справка е станало ясно, че е неправоспособен водач. За установеното нарушение му е съставен акт.

В хода на работата по случая е изяснено още, че мъжът има издадено и влязло в сила наказателно постановление, връчено миналия месец, за управление на МПС като неправоспособен водач. По случая е образувано бързо производство срещу А.С. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама