"Дунав" готов за битка с "Поморие"

14:38, 11 мар 16 / Спорт 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На сериозна битка, която може да реши в немалка степен промоцията в елита, са готови всички в "Дунав".

"Драконите" посрещат тима на "Поморие" в мач от 20-ия кръг на "Б" група на 12 март, събота, от 15:30 ч. на Градския стадион в Русе. До момента момчетата на Веселин Великов са лидери във временното класиране с актив от 42 точки, а съперникът им е втори - с две по-малко.

Припомняме, че в първата среща между двата отбора за сезона дунавци победиха с 2:1 в курортния град.

"Този мач е много важен за нас. Изходът от него може да реши на 60-70% крайното класиране. Ако играем със същия заряд, който показахме в срещите с "Нефтохимик" и "Созопол", можем да се поздравим с успех. Времето ще е лошо, затова очаквам сериозна битка, в която трябва да покажем мъжество. Надявам се и на повече подкрепа от трибуните. Това е много важно и ще мотивира допълнително момчетата да дадат най-доброто от себе си за успеха", коментира старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

За мача срещу "Поморие" той отново ще може да разчита на възстановения нападател Мирослав Будинов и изтърпелия наказание бранител Мартин Ковачев. В групата трябва да е и Янислав Иванов, който лекуваше травма в адукторите. Единствено десният краен защитник Марио Петков до последно ще е под въпрос, тъй като все още не е напълно възстановен.

Припомняме, че билетите за двубоя бяха пуснати в продажба още в началото на седмицата. До 17 ч. на днешния 11 март те могат да бъдат намерени с цена 4 лв. в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94. В събота пропуските ще се продават на касите на Градския стадион за 5 лв.

Най-верните фенове на "драконите" вече заявиха, че независимо от метеорологичните условия и от това, че денят е работен ще бъдат на трибуните и ще подкрепят своите любимци. Припомняме, че от "Дунав завинаги" разпространиха и призив към представителите на едрия, средния и дребния бизнес да освободят своите служители за важния двубой.

"Призоваваме да дадете шанс на своите служители да изживеят и споделят с нас този празник, в какъвто вярваме "драконите" ще превърнат предстоящата събота. Заповядайте и Вие! Защото - където е текло, пак ще тече!", гласи част от призива на момчетата и момичетата от "небесно синята" агитка от Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама