Хванаха пияни шофьори от Мартен, Писанец и Ветово в Русе

12:04, 12 апр 16 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 10 април, около 05:05 часа, на бул. Съединиение в Русе, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил ,,Опел Зафира" с русенска регистрация, при което е установено, че колата се управлява от К.Ж. на 23 г. от Мартен, който е седнал зад волана, след като е пил, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При направената проверка с техническо средство от екип на Пътна полиция са му били измерени 1.80 промила. По този случай е започнато бързо производство.

На същата дата, но около 23:45 ч., на ул. Мидия Енос в Русе, до бензиностанцията срещу гарата, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил «Рено 19», управляван от И.В. на 23 г. от с. Писанец. За него също е установено, че кара колата, след като е пил.

Това е потвърдено при извършената проба с техническо средство от екипа на Пътна полиция, които са измерили концентрация на алкохол над 1.2 промила - 1.59. И по този случай е заведено бързо производство.

Ден по- рано, на 9 април, около 07:10 ч. и екип на Второ РУ е установил пиян водач. Това е станало при проверка на ул. Измаил в Русе, до бл. «Диляна». Полицаите са спрели за проверка водачът на «Сеат Толедо». Установено е, че това е 19-годишният Д.Г. от Ветово.

Дошлият на място екип на Пътна полиция е измерил с техническо средство, че 19-годишния шофьор управлява МПС с концентрация на алкохол 1,37 промила. Започнато е бързо производство и срещу Д.Г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама