"Фолксваген Голф" изгоря в Сливо поле

12:38, 18 апр 16 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изминалия уикенд огнеборците в Русенско са реагирали на 5 сигнала за произшествия, най-сериозният от които е станал в петъчната нощ в Сливо поле. 

На 16 април в 00:48 един противопожарен автомобил от  РСПБЗН – Сливо поле е бил изпратен на ул. Й.Лютибродски, по сигнал за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф”. При пристигане на място пожарникарите установяват,че въпросният автомобил е бил обхванат от пожара, а газовата бутилка е горяла факелно. До 02:42 часа произшествието е ликвидирано от огнеборците. Автомобилът е бил унищожен. Причината за инцидента не е установена, случаят е предаден на РУ – Сливо поле. 

По-късно през деня, около 14:40 един екип от ССОД при  РДПБЗН-Русе е изпратен да окаже съдействие на Община Русе при обезопасяване на пътно платно от настъпил разлив на ГСМ . Произшествието  е станало на ул. Троян.  Разливът е обработен с абсорбент.

В 18:44 часа на 16 април един екип от Втора РСПБЗН е изпратен за премахване на счупен клон, опасно надвиснал над пътното платно. Произшествието е станало на ул. Тетово № 24 в Русе.  Клонът е премахнат.

На 17 април от 18:01  до 18:37 екип от Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за задимяване в бл. „Й.Йовков” на ул. Борисова в Русе. На място се оказа, че няма произшествие.

На  17 април за времето от 19:05 до 19:40 екип от Първа РСПБЗН е изпратен за ликвидиране на възникнал пожар в комин на къща на ул. Дойран в Русе. При пристигане на адреса се оказва, че дименето е от запалени сажди в непочистен комин и има задимяване на втория етаж. Най-вероятната причина за възникналия  пожар е неправилно ползване на отоплителни уреди. Пострадали хора няма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама