Младежи търсят „Великденско съкровище“ в парка

11:55, 01 май 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За трета поредна година Интеракт клуб Русе организира проекта „Великденско съкровище“.

Младежите канят малки и големи да се включат в различни игри в Парка на младежта на 2 май, понеделник. Началото е в 10 часа, а ентусиастите ще се състезават във „Великденска щафета“ и „Пролетна надпревара“. Организаторите са предвидили и игри като „Във вихъра на танца“, „Направи и полети“, „Украси своята кошничка“, „Колкото повече – толкова повече“ и „Преобрази се“.

„Събитието цели да подари един по-различен, по-забавен и по-сладък (буквално!) ден на малчуганите на нашия град. Не пропускайте и томболите от 13:00 и 16:30 часа с големите награди! Целият ден ще е изпълнен със забавления, с много музика и танци, а за най-добре представилите се ще има и сладки награди“, обещават организаторите.

Като младежка програма на Ротари, Интеракт събира усмихнати, амбицирани млади хора (12-18 г.), пълни с енергия и идеи, които доброволно отдават от времето и усилията си, за да подобрят общността и света, в които живеят. Ротари Интернешънъл е доброволческа, хуманитарна и неправителствена организация с нестопанска цел, насърчаваща хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама