"Великденска щафета" и още много игри и забавления в парка в Русе

10:57, 02 май 16 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредица от забавни игри и състезания има днес в русенския парк. За трета поредна година Интеракт клуб Русе, младежката програма на Ротари клуб Русе, организира проекта „Великденско съкровище“. Желаещите могат да се включат в различни игри в парка на младежта на 2 май.

Началото е в 10 часа, а ентусиастите ще се състезават във „Великденска щафета“, „Пролетна надпревара“ и много други забавления. Ще има и томболи от 13:00 и 16:30 часа с награди, съобщават още организаторите. Целият ден ще е изпълнен със забавления, с много музика и танци, а за най- добре представилите се ще има и сладки награди.

Събитието цели да подари един по- различен, по- забавен и по- сладък ден на малчуганите. Предвидените игри включват още: „Във вихъра на танца“, „Направи и полети“, „Украси своята кошничка“, „Колкото повече – толкова повече“, „Преобрази се“.

Клубът Интеракт е съставен от млади хора (12-18 г.). Като част от младежката програма на Ротари, интеракторите доброволно отдават от времето и усилията си, за да подобрят общността и света, в които живеят. Ротари Интернешънъл е доброволческа, хуманитарна и неправителствена организация с нестопанска цел, насърчаваща хуманизма и почтеността във взаимоотношенията между хората.

Проектът на Интеракт клуб Русе „Великденско съкровище“ ще се състои за трета поредна година, като от самото начало събра деца от цялата област. Игрите са подбрани така, че децата да могат както да изразходват енергията си, така и да си починат.

Наградите – сладки лакомства и за победителите в игрите, и за победените. Нововъведенията тази година са талоните, които се раздават на участниците както на едни истински състезатели, и томболата, за която организаторите са предвидили голяма награда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама