Отворени обучения за ученици и студенти в Русе

10:50, 24 май 16 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредица от отворени обучения за студенти и ученици стартират в Русе през тази седмица.

Работните срещи се организират от факултет „Бизнес и мениджмънт“, JUMP Project - част от Центъра по предприемачество към Русенския университет „Ангел Кънчев“ и BH социален проект на Еконт.

Целта на обученията е да допълнят и обогататят теоретичните знания, които студентите получават в университета с практически примери и казуси и да дадат основите за по-нататъшно професионално развитие на ученците. Лекторите в обученията са експерти с дългогодишен професионален опит в международна среда.

Програмата започва с „Въведение в Panta rhei - адаптивен бизнес модел за моделиране и програмиране на бизнес процеси чрез най-иновативните технологии в областта“ на 27 май от 16 ч. в зала 2Г.404 на Русенския университет.

На 30 май от 16 ч. на същото място ще бъде направен опит за практически поглед върху управлението на софтуерни проекти с „Въведение в Scrum методологията“.

Водещи на двата форума ще са ентърпрайз архитектът с над 10 г. опит в IBM Илиан Михайлов и Даниел Дяков, който е с 9-годишен опит в IT-сектора.

На 31 май от 16 ч. в зала 2Г.404 на русенската алма матер ще бъде разглеждана темата за „Бизнес планиране и стратегическо управление с балансирани карти“. Ще бъдат обсъдени дългосрочните ползи от балансираното планиране и управление на интересите на клиенти, акционери, служители, процеси и проекти в дадена компанията.

Водещ ще е Румен Иванов, който е основател и управляващ директор на бутикова консултантска компания, специализирана в стратегическо планиране и бизнес моделиране, инвестиционни анализи, комплексни бизнес и ИТ трансформации, корпоративни сливания и преструктурирания, операционни оптимизации и технологични обновления за водещи международни инвеститори и финансови институции в Югоизточна Европа.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама