Проливният дъжд не охлади ентусиазма на абитуриентите в Русе (снимки)

21:59, 24 май 16 25 380 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въпреки изсипалия се проливен дъжд в късните следобедни часове на днешния 24 май, абитуриентите в Русе продължават с пълна сила. С много емоции, радостни възгласи и настроение младежите отбелязват своя празник.

Дъждът спести традиционното шествие по централните улици на града, но това запази емоциите за празника в изисканите заведения на града. Отново не липсваха интересни, оригинални и различни тоалети за дамите. Разнообразие не липсваше и при избора на костюми за младежите. Екип от професионални фотографи се погрижи спомените да останат наистина незабравими и вечни.

В Гранд Хотел „Рига“ днес празнуваха абитуриенти от пет руенски училища - СОУ "Възраждане", ПГ по облекло "Недка Иван Лазарова", ПГСС "Ангел Кънчев" - Образцов чифлик, ПГ по речно корабостроене и корабоплаване и Спортно училище "Майор Атанас Узунов". Традиционна и стилна обстановка ги посрещна в механата и ресторанта на хотелския комплекс "Рига", както и в гурме ресторант номер 1 на България - "Панорама“. За тях беше подготвена специална програма с изненади, различни игри и награди, а младежите бяха категорични, че абитуриентския им бал наистина ще остане незабравим спомен за тях. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама