Открити приемни в шест села проведе ПП ГЕРБ-Сливен

17:33, 25 май 16 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ПП ГЕРБ-Сливен проведе открити приемни в селата Селиминово, Старо село, Голямо Чочовени, Драгоданово и Николаево. В срещите участваха съветниците Керанка Стамова, Здравко Костадинов, Милена Чолакова, Христо Котов, Георги Стоянов, кметът на Сливен Стефан Радев, заместник-кметовете Румен Иванов, Стефан Кондузов, Пепа Чиликов, Стоян Марков и секретарят на община Сливен Валя Радева.

Голяма част от проблемите в населените места касаят инфраструктурата. Ще започне ремонт на част от проблемните участъци, които се нуждаят най-належащо от ремонт. Ще започне косене на тревата в населените места, ще бъде извършено и пръскане срещу кърлежи. В някои от селата ще бъдат поставени допълнителни съдове за смет. Голяма част от проблемите в селата са свързани с канализацията. Жителите на село Голямо Чочовени поискаха съдействие да се възроди танцовия състав в населеното място, както и да бъде довършена църквата. В село Селиминово исканията са свързани с почистване на канализационни шахти, ремонт на църквата, читалището и водопроводната инсталация, сметосъбирането, лошата поддръжка на гробищния парк и косенето на тревните площи. Ще бъдат взети мерки за разрешаване на най- неотложните проблеми по селата и кварталите на Сливен.

Продължават откритите приемни на общинските съветници от ГЕРБ – Сливен в селата и жилищните райони на града.Ето и график до края на седмицата:

26.05.2016 година – квартал „Стоян Заимов“, приема Георги Николаев, 18.30 часа

27.05.2016 година – квартал „Надежда“, приема Димитър Батаков, 17.30 часа

30.05.2016 година – квартал „Ново село“, приема Галя Вучкова, Христо Котов, 18.30 часа..

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама