БК "Русе" със специални благодарности към Стойка Петрова

09:00, 29 май 16 / Спорт 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Благодарим за поредния безапелационен успех за българския женски бокс, който донесе този път от Световното първенство в Астана, Казахстан".

Това се казва в поздравителен адрес до световната вицешампионка по бокс Стойка Петрова, подготвен от ръководството на Боксов клуб "Русе".

То е по повод световната вицешампионска титла, която състезателката на клуба донесе за България в категория до 54 кг. Стойка Петрова и съотборничките й кацнаха днес на летище София. Българският национален отбор се връща с един сребърен и един бронзов медал.

Ето и пълният текст на поздравителния адрес:

Благодарим за поредния безапелационен успех за българския женски бокс, който донесе този път от Световното първенство в Астана, Казахстан. 

Стойче, 

Твоето поредно отличие от международния ринг е доказателство, че когато силата на ума, енергията на тялото и професионализма се съчетаят, няма препятствия, субективни и обективни фактори, които да те отдалечат от успеха. Спортът е терен на битки, на ежедневно доказване, на желязна дисциплина и отговорност, но и на гордо вдигане на глава след отлично свършена работа. Твоята работа през последните години завърши неведнъж на почетната стълбичка. Ти си вече в историята на българския женски бокс като първата българка, участвала на Олимпиада, като първата българка – европейска шампионка по бокс. Ти продължаваш да бъдеш уважаван и достоен противник на международния ринг – за радост на почитателите си, близките си и треньорите си.

Работата ти е ярко доказателство, че упоритостта, целенасочената подготовка и упованието в своите и в тези на своите треньори способности дават не просто резултати, а знаменателни за теб и за Родината ти постижения. 

Продължавай смело напред, не обръщай поглед назад, защото само напред и нагоре е твоето място – като спортист и човек с много качества. Бъди Стойка Петрова, такава, каквато българските и световните почитатели на бокса те познават и уважават. 

Респект и знай, че имаш нашата безрезервна подкрепа! Благодарим, че ни правиш съпричастни на исторически моменти за българския женски бокс. 

Ръководството на Боксов клуб „Русе“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама