Пристанищен комплекс - Русе отбелязва 150-тата си годишнина

17:49, 14 юни 16 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Пристанищен комплекс-Русе“ ЕАД чества 150 години от своето създаване с поредица инициативи. Днес, зам.-кметът Наталия Кръстева откри изложба с архивни и съвременни кадри от Пристанище Русе. Експозицията ще бъде изложена две седмици. Информация за събитието съобщава прес центърът на Община Русе.

Кръстева връчи на изпълнителния директор инж. Петър Драгошинов поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов, в който се казва: „За мен е удоволствие да Ви поздравя за откриването на изложбата с архивни и съвременни кадри, организирана по повод 150-тата годишнина от създаването на Пристанище - Русе. 

Градът е известен със стотиците първи неща, които са се случили не само в областта, но и в региона. Щастлив съм, че със своята дейност и всеотдайност Вие и Вашият екип съумявате да съхраните традициите на миналото, предавайки ги и на идните поколения.

Желая Ви много ползотворни решения, перспективни начинания и реализирани проекти. Нека доброто здраве и високият дух бъдат неизменни спътници във всекидневието на целия Ви екип!“. 

Инж. Драгошинов от своя страна благодари на служителите си за самоотвержената работа и увлекателно разказа част от историята на Пристанищния комплекс. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама