Мъж блудствал с момиче отива на съд

14:27, 24 юни 16 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт срещу мъж, блудствал с 15-годишено момиче, стана ясно днес.

Обвинението срещу Красимир Н. е за това, че на 10 септември 2015г. в с. Долно Абланово извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14 годишна възраст, чрез употреба на сила.

Обвиняемият бил приятел на бащата на 15-годишното момиче. На 10 септември 2015 г. дошъл отново рано сутринта и с бащата пили кафе като консумирали и ракия.

Не след дълго на родителите на момичето се наложило да излязат по работа. В къщата останали децата и обвиняемият. Докато допивал алкохола, решил, че иска да остане насаме с момичето, тъй като я харесвал и искал да извърши развратни действия с цел да възбуди и удовлетвори половото си желание без съвкупление с нея, независимо дали искала или не. Дал на по-малките деца мобилния си телефон и им казал да отидат в другата стая на къщата да си играят с него и пристъпил към намисленото.

Момичето много се уплашило от действията на обвиняемия, опитало се да се освободи и да се отскубне от мъжа, изпитвайки погнуса от действията му, започнало да го моли да я остави, дърпало се и се съпротивлявало. Виковете й за помощ били чути от другите деца и тяхното влизане в стаята принудило обвиняемият да пусне момичето.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Районен съд Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама