В "Дунав" доволни от представянето срещу "Берое"

15:51, 24 юни 16 / Спорт 25 516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши треньорът Веселин Великов и изпълнителният директор Ивайло Петков се изказаха положително за представянето на футболистите на "Дунав" срещу "Берое". Както вече съобщихме, двата отбора завършиха 1:1 в приятелски мач на базата на старозагорския клуб.

Това бе първа контрола за "драконите" в подготовката им за първия сезон в елита след 25-годишно прекъсване, докато на бронзовия медалист от последния шампионат само след седмица му предстои среща в турнира за Лига Европа срещу босненския "Радник".

"Резултатът в такива срещи не е важен, но все пак наистина е добре, че успяхме да тръгнем положително. Играхме четири части от по 30 минути. Ние разполагаме само с 20-ина играчи, докато в "Берое" могат да разчитат на повече футболисти и това даде отражение. Все пак смятам, че се държахме доста добре. Поздравявам момчетата за желанието и старанието", сподели Веселин Великов.

"Отборът ни се представи много добре. Все пак ние започнахме подготовка съвсем скоро и това бе първата ни контрола. Затова към момента е важно на първо място сработването и работата по физическата форма. Футболистите демонстрираха и сериозно желание и себераздаване", добави изпълнителният директор Ивайло Петков.

Той увери, че продължава работата по селекцията.

"Наясно сме, че ни трябват повече футболист и работим в тази посока", коментира Петков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама