Двама сериозно пострадали след ПТП-та в Русенско

13:46, 25 юли 16 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още двама са пострадали сериозно след ПТП-та в Русенско, информират от Областната дирекция на МВР в Русе.

Както вече съобщихме, жена и две деца пострадаха при инцидент на първокласния път от Русе за Бяла и Велико Търново, част от европейското трасе Е-85.

При друго произшествие на 23 юли около 22:00 ч. в с. Тетово на ул. "Дунав", водачът С.С. на 68 г., управлявайки мотопед "Симсон" е загубил контрол върху МПС-то и е паднал на платното за движение. В резултат на ПТП мъжът е пострадал с черепно-мозъчна травма и мозъчен кръвоизлив. Настанен е за наблюдение в отделението по неврохирургия в русенската болница. Причините за инцидента се изясняват.

На 24 юли около 02:05 часа на третокласен път 5201 между Пиперково и Джулюница лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от И.М. на 20 г. в тъмната част на денонощието при ясно време и при движение с несъобразена скорост, не е могъл да спре пред препяствие на пътя, в случая спрял на пътното платно колесен трактор и се удря в него. При удара по сириозно е пострадал 46-годишен пътник в лекия автомобил, който е настанен в русенската болница с натъртвания, охлузвания и други травми. Екип на РУ – Бяла е изяснявал произшествието.

На 24 юли около 14:15 часа в с. Писанец, на ул. "Струма" трактор с неустановена марка и модел и без регистрационни табели, управляван от И.Н. на 81 години, се е блъснал в ограда. В резултата от настъпилото пътнотранспортно произшествие леко е пострадал водачът с охлузна рана на главата. Инцидентът са изяснявали пътните полицаи от РУ – Ветово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама