"Локо" Русе уреди контрола с "Литекс"

07:40, 26 юли 16 / Спорт 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лятната подготовка на представителния тим на "Локомотив" Русе протича нормално, съобщават от клуба. В събота вечерта русенските „железничари“ завършиха наравно 0:0 в една полезна контрола като гост на "Академик" Свищов.

В сряда, 27 юли, „червено-черните“ ще направят втора проверка срещу юношите до 19 г. на Дунав. В първата среща между двата отбора, играна на 16 юли, локомотивци надделяха с 3:1. Сега двубоят срещу младите „дракони“ ще бъде на ст. “Дунав“ и е с начален час 19:00.

Междувременно, ръководството на "Локомотив" Русе потвърди една интересна контролна среща. В събота, 30 юли, от 18:00 ч, на Градския стадион „железничарите“ ще приемат "Литекс" Ловеч. Това ще бъде първа контрола за „оранжевите“ от лятната им подготовка, след като тимът от Ловеч се събра на първа тренировка едва в началото на тази седмица. След събитията в последните месеци, "Литекс" започва да гради нов отбор, който ще започне участие този сезон в първенството на Северозападната трета лига. За треньор е назначен бившият защитник на ловчанлии Живко Желев.

Припомняме, че на същия ден "Дунав" Русе започва първия си сезон в елитната Първа лига след 25-годишно прекъсване с мач от 21:15 ч. в Разград срещу "Верея" Стара Загора.

В програмата за контролните срещи на „железничарите“ са планирани още две проверки, като и двете ще се играят в Русе – на 6 август срещу "Академик" Свищов и на 10 август срещу "Трансмариска" Тутракан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама