Четири организации на хора с увреждания получиха дарение

21:14, 24 авг 16 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Организациите на хора с увреждания „Смело сърце” и „Регионална достъпност” проведоха поредната съвместна благотворителна кампания, стана ясно днес. Фирми, производители на дрехи се отзоваха на поканата на председателите на двете Сдружения - Стойка Панагонова и Диана Николова и предоставиха чисто нови костюми, поли, блузи, рокли, мъжки сака, зимни палта и др.

Днес, 24 август, председателите на „Смелост”, „Воля”, „Кураж” и Съюза на слепите - Донка Градева, Йорданка Тонева, Петя Чернева и Росица Маринова получиха дрехите, които ще бъдат дарени на нуждаещи се.

В опита на Сдруженията „Смело сърце” и „Регионална достъпност” се открояват такива големи, обществено значими събития като: фестивал „Светът е за всички”, Детско утро „Коледа за всички”, публични дискусии на Клуба на майките на деца с увреждания (специално създаден за съвместно подпомагане от двете сдружения както на децата с увреждания така и на техните близки) и др.

Всички инициативи се подкрепят и инициират от създадените към тях Бюра за социални услуги, които приемат въпроси и заявки за консултации на тел. 0899825755 или в офиса на ул. „Борисова” 99, бл. „Йордан Йовков”, вх. Г, партер от южната страна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама