„Дунав“ ще гони победа над „моряците“ с повече агресия

16:02, 26 авг 16 / Спорт 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Излизаме с настроение да играем футбол и да се борим за победата. Съперникът е много добър и с подчертан агресивен стил. Неслучайно е водач във временното класиране. С повече агресия можем да стигнем до успех.

Това заявиха от треньорския щаб на „Дунав“ Русе преди срещата си с „Черно море“. Двубоят от петия кръг на Първа лига ще се играе от 17 ч. на 27 август, събота, на ст. „Лудогорец Арена“.

Главен рефер ще е Ивайло Иванов Стоянов, а негови асистенти - Иво Николаев Колев и Георги Йорданов Дойнов. Допълнителни асистент-съдии ще са Георги Димитров Давидов и Станимир Лозанов Тренчев. Съдийски наблюдател - Петър Стоянов Петров.

Към момента двата отбора са на първите две места в класирането в елита с актив от по 10 точки, след като постигнаха по 3 победи и 1 равенство.

Треньорският щаб на Пламен Донев, Веселин Великов и Людмил Киров няма да може да разчита на Бранимир Костадинов, който счупи лицева кост преди 2 седмици в мача с „Пирин“ Благоевград. Всички останали дунавци са на линия.

С картотека бе уредено и новото попълнение Нуриддин Давронов. Националът на Таджикистан ще даде желаната свежест и конкуренция в средата на терена за „драконите“. За сметка на това младият десен краен бранител Георги Кременлиев бе преотстъпен на „Царско село“, където ще има възможност да получи повече игрови минути.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама